dimecres, 31 d’octubre del 2012

Concert de Chain and The Gang + vàlius a Barcelona. 8 de novembre de 2012



CHAIN AND THE GANG (K Records/USA)
+ vàlius
Dijous 8 de novembre de 2012

21h · Sidecar, Barcelona
13€ Ant (Sidecar, Codetickets, Atrápalo i Luchador Records)
15€ Taq

Anticipades
Codetickets: http://www.codetickets.com/sidecar/ca/sidecar.es/66/
Atrápalohttp://www.atrapalo.com/entradas/chain-and-the-gang-valius_e69158/
Les 30 primeres entrades a Luchador costaran 10€

---

Liderats per l'inefable i carismàtic Ian Svenonius (el puto amo sobre l'escenari amb grups de culte com The Nation of Ulysses o The Make Up, i també pensador i comunicador de la cultura pop en llibres i programes de TV), Chain and The Gang venen per demostrar que la diversió i el ball són els eixos principals del rock'n'roll. Sobre aquest eixos també poden girar els discursos més subversius, però sempre amb un somriure d'orella a orella i vestits amb elegància per la pista de ball.

Ritmes secs, riffs minimals amb el Fuzz al màxim, udols, crits, confessions a l'orella i cançons hipnotitzants amb la participació del públic, que respon als moviments de Svenonius com ho fan els fidels d'una congregació al seu predicador.

Soroll desafiant la llei, que converteix la sala en un motí hedonista. Chain and The Gang presenten el seu nou disc, el millor dels tres:

In Cool Blood, mostra una nova i impressionant formació de Chain and The Gang, amb Ian Svenonius i la nova cantant ferotge i sexy, Kate Alice Greer. Amb ells, dos noms important del underground americà: Brett Lyman (amo de Mladys Records) i Fiona Campbell (ex Vivian Girls). Gravat per Calvin Johnson en el seu famós estudi Dub Narcotic d'Olympia, Washington, i editat pel llegendari segell K Records.


Obrirà la nit vàlius, com diuen ells en el seu bandcamp: Són fills il·legítims d'un concert de Les Aus, però van rebre ben poc del talent dels seus pares. Abans eren tres, però el guitarra que s'assemblava al Piqué es va exiliar a Occitània fugint dels fracassos que els perseguien. Ara només són un guitarra i un bateria i fan soroll cantant de cafeteres i dictadors, de desamors i de teoria de la història. Voldrien viure sempre de subvencions.

---

Més informació:
chainandthegang.tumblr.com
valius.bandcamp.com
www.lacastanya.com